Николай Колев - Босия, който вече 45 дена гладува в знак

...
Николай Колев - Босия, който вече 45 дена гладува в знак
Коментари Харесай

Босия ще спре със протеста си, ако има референдум за отмяна на Великото народно събрание

Николай Колев - Босия, който вече 45 дни гладува в символ на митинг против корупцията в Министерството на превоза, е податлив да прекрати гладуването, в случай че бъде плануван референдум за анулация на института на Велико национално заседание.
 Лекари са прегледали Босия, той е в положително положение, оповестиха от Правителствена болница  Последен постинг от Босия: Само кукловодите схващат гладната ми стачка
Това заяви в профила си във Фесбук Пламен Даракчиев.

Ето какво написа той нощес:

Идвам от Босия. В фамилията има дребен празник -- Мария, щерка му има рожден ден. Опитах сливова от родния завършек на брачната половинка му Таня. Даже изядох парче торта.

При Босия ситуацията е все същото. Тялото си отива, само че духът му е жизнен. Поседя малко, сподели даже един анекдот и отново легна. Разбрах от Таня, че през вчерашния ден е поел банка с рингер (електролитни концентрации и всякакви хлориди). Не хранително, само че най-малко поддържа концентрациите на някои извънредно нужни детайли в организма.

Сетне отидохме в кухнята да поговорим. Не отстъпва от двете си претенции. Но най-малко уточнихме по какъв начин стоят нещата с второто -- разпускането на Народното събрание. Както и допусках, Босия е последният човек, който би желал да бъде разпусната една кочина, с цел да пристигна идната.

Каза ми, че би прекратил стачката при съществуването на плануван референдум за анулацията на института Велико национално заседание в Конституцията.

Знам какво си мислите сега. Мисля си го и аз. Но това ми сподели Босия и това ви предавам.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР